Skip to main content

Archives

Categories

9 Grote kavels

vanaf 1500 m2

6 Vrijstaande villa’s

Kies jouw favoriete type

Omringd door natuur

Cirkelbos als achtertuin

 • 6 Vrijstaande villa’s

  Kies jouw favoriete type

 • 9 Grote kavels

  vanaf 1500 m2

 • Omringd door natuur

  Cirkelbos als achtertuin

  Exclusief

   wonen

  Wonen in Overgooi is een unieke ervaring waar natuur, rust en luxe samenkomen. LOOV is hét exclusieve woonproject gelegen in een prachtige omgeving, omringd door bos, een meer en een overvloed aan vogels. Er zijn zes verschillende villa’s, die je samen met onze architect en de aannemer kunt personaliseren door te kiezen uit diverse materialen en afwerkingen. De villa’s worden gebouwd op 9 grote kavels van 1500 m² en bieden daarom niet alleen veel privacy, maar ook een schitterend uitzicht op de natuurlijke omgeving.


  Als je op zoek bent naar een rustige en luxueuze plek om te wonen, dan is Overgooi jouw thuis.

  Home

  Dit be

  loov

  t wat!

  De 

  ultieme

   woonbeleving

  Wij (Bastiaan & Titia, ontwikkelaars bij Zwanenburg Projecten) geloven in de ultieme woonbeleving! Een villa op een MOOIE PLEK of eigenlijk gezegd de perfecte plek! Want perfectie zit in de details; in de natuurlijke omgeving en in het formaat van de kavel. In het design en de afwerking. In een zorgvuldige selectie van de beste materialen. In een unieke uitstraling en organische vormen. Want al die details leiden tot grootse ervaringen. LOOV is voor de liefhebbers, van natuur en elegantie. Wonen in een natuurlijke omgeving was nog nooit zo op zijn plaats als hier bij LOOV. In een verrassend idee, in de saamhorigheid van een buurt en toch met volop ruimte voor individuele wensen.

  Hier vind je volop ruimte
  voor individuele wensen

  Home

  De 

  plek

   waar jij thuiskomt

  Loov bestaat uit maar liefst 11 fases! We beginnen bij het begin: fase 1 bestaat uit 9 ruime kavels vanaf 1500 m² en is gelegen aan de Meesweg. Deze 9 kavels aan de rand van het bos bieden je alle ruimte om jouw woonwensen uit te laten komen. Je hebt keuze uit de 9 kavels waarop je één van de zes vrijstaande villavarianten realiseert, die je samen met je architect geheel naar jouw wensen samenstelt.
  Home

  Onze 

  Loov

   villa’s

  Droom jij van een villa met een ruime zonnige werkplek? Een royale slaapkamer met badkamer op de begane grond? Of juist extra veel slaapvertrekken voor jouw grote gezin? Iedere villavariant heeft z’n eigen kenmerken en unieke indeling. Met de keuze uit zes eigenzinnige typen is er altijd een villa die jou past als een maatpak. Als koper kies je één van de zes villavarianten. Daarna volgt een inspiratiegesprek met de architect en aannemer. Tijdens een brainstorm fantaseren jullie samen over het droomplaatje en personaliseer je jouw villa door te kiezen uit de diverse materialen en afwerkingen. Op basis van jouw keuzes ontstaat er een villa die uniek is qua uitstraling en naadloos aansluit bij jouw woonstijl.

  Ontdek welke villa past bij
  jouw wensen en smaak

  Home

  Vooruitblik 

  loov

  Beleef LOOV!

  Zaterdag 30 september

  Start verkoop

  Zaterdag 9 december

  Contract ondertekenen

  Winter 2023/2024

  Start bouw fase 1

  Zomer/najaar 2024
  Home

  Wonen in de natuur was nog nooit zo op zijn plaats als hier

  Als boswachter verwelkom ik graag de nieuwe bewoners van LOOV bij het Cirkelbos! Mijn persoonlijke favoriete wandelroute ‘’het Boswachterspad’’ leidt je door de mooiste plekjes van dit natuurgebied.

  AMY ZEEMAN, BOSWACHTER STADSBOSSEN ALMERE

  Home

  Meld je 

  nu

   aan

  Ben jij benieuwd naar de toekomst van ’t Gooische Buiten? Meld je dan nu aan. Als geïnteresseerde brengen
  we jou als eerste op de hoogte van het laatste nieuws.

  Inschrijven

  Onge

  loov 

  lijk centraal

  LOOV verrijst aan de rand van het Cirkelbos in Overgooi op steenworp afstand van het Gooimeer. Een heerlijke plek waar je uren kunt uitwaaien langs het water, lekker met de hond door het bos wandelt of actief een balletje slaat op de golfbaan.

  In LOOV vind je alles wat je zoekt. Water, bos en gemak. Zo zitten de supermarkt en de drogist letterlijk bij je om de hoek. En via de A6 ben je in een mum van tijd in Amsterdam, Lelystad of Utrecht. Wat wil je nog meer?!

  Locatie