Skip to main content

Archives

Categories

Stel jouw eigen 

LOOV

 illa samen

Van de gevelsteen tot de dakbedekking: in LOOV stel je zelf je villa samen. Zie het als een blanco canvas dat jij geheel naar eigen wens kunt invullen. Op basis van jouw keuzes ontstaat er een villa die uniek is qua uitstraling en naadloos aansluit bij jouw woonstijl.

Iedere villa heeft in de basis een dak van zwarte keramische dakpannen. Als unieke meewerkoptie kun je kiezen voor een authentieke rieten kap. Daarnaast heb je ruime keuze uit duurzame, natuurlijke materialen die passen bij jouw smaak en wensen. Kies je voor klassieke witte kozijnen of houd je meer van de stijlvolle uitstraling van zwartgrijs? Een elegante witgesausde gevel of liever een stoere donkerbruine baksteen? Zo maak je van jouw villa een fijn thuis. Niet te geLOOVen toch?

Creëer samen met de architect jouw unieke villa

Home

Op zo’n grote 

groene plek

 past alleen een duurzame wijk

In ieder detail van LOOV houden we rekening met de verandering van ons klimaat. Langs de lanen en in het openbare groen planten we bomen en heesters. Wadi’s fungeren als waterberging bij hevige overlast. Op je dak liggen zonnepanelen en een lucht-water warmtepomp houdt het binnenklimaat behaaglijk. Zo woon jij groener dan groen.

Home

Meld je 

nu

 aan

Ben jij benieuwd naar de toekomst van ’t Gooische Buiten? Meld je dan nu aan. Als geïnteresseerde brengen
we jou als eerste op de hoogte van het laatste nieuws.

Inschrijven