Skip to main content

Archives

Categories

Verkoop

proces

Aanmelden voor LOOV

Heb je interesse in het nieuwbouwproject LOOV? Meld je dan aan en maak je persoonlijke account aan. Je wordt dan op de hoogte gehouden van alle ontwikkelingen omtrent LOOV.

5 juli – Start verkoop

We starten op 5 juli om 16.00 uur met de verkoop van de kavels in fase 2. Na de start verkoop zullen wij alle verkoopdocumentatie, zoals de prijslijst, technische omschrijving en de koperskeuzelijst op de website en in je persoonlijke account plaatsen.

15 juli 2025 – Inschrijfperiode sluit

Om in aanmerking te komen voor een optie op één van de kavels, moet je een persoonlijk account hebben (zie stap 1). Vanaf 5 juli 16.00 uur is het mogelijk om je in te schrijven. Dit doe je door het digitale inschrijfformulier in te vullen via je persoonlijke omgeving. De inschrijving sluit op 15 juli 2024 om 17.00 uur.

Let op: pas na het volledig invullen en ondertekenen, maak je kans op een optie.

Per (toekomstig) huishouden is slechts één inschrijving toegestaan. Indien meerdere inschrijvingen worden gedaan, is de sanctie dat deze inschrijvingen ongeldig zijn.

16 juli 2024 – Toewijzing

Na het sluiten van de inschrijving op 15 juli worden de kavels op 16 juli 2024 toegewezen door de projectontwikkelaar. We proberen zoveel mogelijk belangstellenden de kavel van hun hoogste voorkeur toe te wijzen. Enkele spelregels bij de toewijzing zijn:

  • Invullen van digitaal inschrijfformulier

Indien je serieuze belangstelling hebt voor één of meerdere kavels kun je online (in je persoonlijke omgeving) het digitale inschrijfformulier invullen. Hier worden vragen gesteld over je financiële situatie en of je eventueel een voorbehoud van financiering wilt opnemen in de koopovereenkomst.

  • Selectie door ontwikkelaar

Als blijkt dat er voor één kavel meerdere belangstellenden zijn, dan zal er een selectie worden gemaakt door de projectontwikkelaar.

Je krijgt voorrang bij de toewijzing indien je wilt kopen zonder voorbehoud financiering óf wanneer je een positieve financiële check van je hypotheekadviseur hebt geüpload.

Zijn er dan nog steeds meerdere geschikte kandidaten voor één woning? Dan wordt er door ons systeem geloot om wie de woning toegewezen krijgt. (Over de uitslag en toewijzing wordt niet gecorrespondeerd)

Persoonlijk optiegesprek

Na het besluit tot aankoop worden de koop- en aannemingsovereenkomst voor je opgemaakt. Je tekent voor de kavel en jouw favoriete LOOVilla. Via je persoonlijke account ontvang je de overeenkomsten eerst ter controle, zodat je deze rustig kunt doornemen en vragen kunt stellen. Vervolgens wordt er een afspraak voor de digitale ondertekening gemaakt.

Tekenen koop- en aannemingsovereenkomst

Met zowel de architect (Studio DWP) als de aannemer (Bouwbedrijf Hof) wordt een afspraak ingepland. Tijdens deze afspraak kun je jouw favoriete LOOVilla nog verder personaliseren door te kiezen uit diverse materialen, afwerkingen en diverse meerwerkopties. Wellicht wil je een uitbreiding of een aangepaste indeling, onze architect en aannemer vertalen jouw keuzes in een ontwerptekening van jouw LOOVilla.

Inspiratiegesprek aannemer en architect

Met zowel de architect (Studio DWP) als de aannemer (Bouwbedrijf Hof) wordt een afspraak ingepland. Tijdens deze afspraak kun je jouw favoriete LOOVilla nog verder personaliseren door te kiezen uit diverse materialen, afwerkingen en diverse meerwerkopties. Wellicht wil je een uitbreiding of een aangepaste indeling, onze architect en aannemer vertalen jouw keuzes in een ontwerptekening van jouw LOOVilla.

Omgevingsvergunning

Zodra alle technische tekeningen gereed zijn worden de tekeningen ingediend bij de gemeente voor de aanvraag van de omgevingsvergunning (bouwvergunning). Deze vergunningsprocedure duurt in principe ongeveer 14 weken.

Levering en start bouw

Nadat de omgevingsvergunning onherroepelijk is geworden en aan alle ontbindende en opschortende voorwaarden is voldaan kan de hypotheek- en leveringsakte gepasseerd worden bij de notaris. Op dat moment wordt je officieel eigenaar van de kavel. Nadat je eigenaar bent geworden van de bouwkavel kan Bouwbedrijf Hof starten met de bouw van jouw LOOVilla!

Home

Meer weten? Voor vragen over LOOV kun je terecht bij Van der Linden en Brockhoff.
De nieuwbouwmakelaars helpen je graag verder.

Meld je 

nu

 aan

Ben jij benieuwd naar de toekomst van ’t Gooische Buiten? Meld je dan nu aan. Als geïnteresseerde brengen
we jou als eerste op de hoogte van het laatste nieuws.

Inschrijven