Skip to main content

Archives

Categories

Verkoop

proces

LOOV

Niks missen van LOOV? Meld je dan nu aan middels het aanmeldformulier. Dit betekent dat je belangstelling hebt voor het project. We houden je op de hoogte van alle ontwikkelingen omtrent LOOV.

Na je aanmelding ontvang je van ons een bevestigingsmail en kun je via je account inloggen in je persoonlijke omgeving. Hier vind je bijvoorbeeld de Veelgestelde Vragen en de planning van het project. Ook vind je hier de handige chatfunctie waar je eventuele vragen kunt stellen.

9 December start verkoop

Op zaterdag 9 december 11.00 uur start de verkoop van de LOOV kavels. Je kunt er nog steeds bij zijn: meld je nu aan via je persoonlijke omgeving! Je bent van harte welkom.

Vanaf 9 december 2023 11:00 uur kun je je inschrijven voor de kavel waar jouw voorkeur naar uit gaat. Vanaf dit moment staat ok de verkoopdocumentatie online op de website en in jouw persoonlijke omgeving.

Inschrijven kan door middel van een digitaal inschrijfformulier in je persoonlijke omgeving. Inschrijven kan tot uiterlijk 21 december 2023 09.00 uur.

Bereid je alvast voor en maak een afspraak voor een financiële check met de financieel adviseurs van De Hypotheker of Hypotheekshop. Een eerste gesprek geeft je snel inzicht in wat er financieel mogelijk is.

Het invullen van onderstaand formulier is niet verplicht, maar wel sterk aan te bevelen. Wie al bij de inschrijving aan kan tonen de woning te kunnen financieren of inschrijft zonder voorbehoud van financiering, krijgt namelijk voorrang bij de toewijzing. Het invullen van dit formulier is vrijblijvend en verplicht je niet tot aankoop van een woning. Deze check mag je vanaf 9 december toevoegen aan het digitale inschrijfformulier.

22 December toewijzing

Op vrijdag 22 december 2023 worden de kavels toegewezen door de projectontwikkelaar. We proberen zoveel mogelijk belangstellenden de kavel van hun hoogste voorkeur toe te wijzen. Enkele spelregels bij de toewijzing zijn:

> Invullen digitaal inschrijfformulier
Indien je serieuze belangstelling hebt in één of meerdere kavels, dan kun je online (in jouw persoonlijke omgeving) het digitale inschrijfformulier invullen. Hier worden vragen gesteld over jouw financiële situatie en eventuele voorbehouden die je wilt opnemen in de koopovereenkomst, zoals een voorbehoud van financiering.

> Selectie door de projectontwikkelaar
Als blijkt dat voor één kavel meerdere belangstellenden zijn, dan zal er een selectie worden gemaakt door de projectontwikkelaar. Je krijgt voorrang bij de toewijzing indien je wilt kopen zonder voorbehoud van financiering OF wanneer je een positieve financiële check hebt geüpload. Zijn er dan nog steeds meerdere geschikte kandidaten voor één kavel? Dan wordt er door ons systeem geloot om wie de kavel toegewezen krijgt (over de uitslag en toewijzing wordt niet gecorrespondeerd).

Persoonlijk optiegesprek

Zodra je een kavel toegewezen krijgt, word je door de makelaars van Makelaardij van der Linden of Brockhoff Makelaars uitgenodigd voor een persoonlijk gesprek. Zijn er specifieke vragen, dan kan je deze van te voren al mailen, zodat de makelaar zich goed kan voorbereiden. Er volgt een optieperiode van circa twee weken. Na deze optieperiode beslis je of je tot koop over wilt gaan of dat je de optie (kosteloos) annuleert. Heb je geen kavel toegewezen gekregen? Dan ontvang je bericht van ons en word je op de reservelijst geplaatst. Mocht iemand afzien van de optie, dan zullen wij het desbetreffende bouwnummer opnieuw toewijzen aan één van de reservekandidaten.

Tekenen koop- en aannemingsovereenkomst

Na het besluit tot aankoop worden de koop- en aannemingsovereenkomst voor je opgemaakt. Je tekent voor de kavel en jouw favoriete LOOVilla. Via je persoonlijke account ontvang je de overeenkomsten eerst ter controle, zodat je deze rustig kunt doornemen en vragen kunt stellen. Vervolgens wordt er een afspraak voor de digitale ondertekening gemaakt.

Inspiratiegesprek aannemer en architect

Met zowel de architect (Studio DWP) als de aannemer (Bouwbedrijf Hof) wordt een afspraak ingepland. Tijdens deze afspraak kun je jouw favoriete LOOVilla nog verder personaliseren door te kiezen uit diverse materialen, afwerkingen en diverse meerwerkopties. Wellicht wil je een uitbreiding of een aangepaste indeling, onze architect en aannemer vertalen jouw keuzes in een ontwerptekening van jouw LOOVilla.

Omgevingsvergunning

Zodra alle technische tekeningen gereed zijn worden de tekeningen ingediend bij de gemeente voor de aanvraag van de omgevingsvergunning (bouwvergunning). Deze vergunningsprocedure duurt in principe ongeveer 14 weken.

Levering en start bouw

Nadat de omgevingsvergunning onherroepelijk is geworden en aan alle ontbindende en opschortende voorwaarden is voldaan kan de hypotheek- en leveringsakte gepasseerd worden bij de notaris. Op dat moment wordt je officieel eigenaar van de kavel.
Nadat je eigenaar bent geworden van de bouwkavel kan Bouwbedrijf Hof starten met de bouw van jouw LOOVilla!

Home

Meer weten? Voor vragen over LOOV kun je terecht bij Van der Linden en Brockhoff.
De nieuwbouwmakelaars helpen je graag verder.

Meld je 

nu

 aan

Ben jij benieuwd naar de toekomst van ’t Gooische Buiten? Meld je dan nu aan. Als geïnteresseerde brengen
we jou als eerste op de hoogte van het laatste nieuws.

Inschrijven