Skip to main content

Archives

Categories

Verkoop

proces

LOOV

Niks missen van LOOV? Meld je dan nu aan middels het aanmeldformulier. Dit betekent dat je belangstelling hebt voor het project. We houden je op de hoogte van alle ontwikkelingen omtrent LOOV.

Na je aanmelding ontvang je van ons een bevestigingsmail en kun je via je account inloggen in je persoonlijke omgeving. Hier vind je bijvoorbeeld de Veelgestelde Vragen en de planning van het project. Ook vind je hier de handige chatfunctie waar je eventuele vragen kunt stellen.

December 2023 is de verkoop gestart

December 2023 heeft de toewijzing plaatsgevonden

Persoonlijk optiegesprek

Zodra je een kavel toegewezen krijgt, word je door de makelaars van Makelaardij van der Linden of Brockhoff Makelaars uitgenodigd voor een persoonlijk gesprek. Zijn er specifieke vragen, dan kan je deze van te voren al mailen, zodat de makelaar zich goed kan voorbereiden. Er volgt een optieperiode van circa twee weken. Na deze optieperiode beslis je of je tot koop over wilt gaan of dat je de optie (kosteloos) annuleert. Heb je geen kavel toegewezen gekregen? Dan ontvang je bericht van ons en word je op de reservelijst geplaatst. Mocht iemand afzien van de optie, dan zullen wij het desbetreffende bouwnummer opnieuw toewijzen aan één van de reservekandidaten.

Tekenen koop- en aannemingsovereenkomst

Na het besluit tot aankoop worden de koop- en aannemingsovereenkomst voor je opgemaakt. Je tekent voor de kavel en jouw favoriete LOOVilla. Via je persoonlijke account ontvang je de overeenkomsten eerst ter controle, zodat je deze rustig kunt doornemen en vragen kunt stellen. Vervolgens wordt er een afspraak voor de digitale ondertekening gemaakt.

Inspiratiegesprek aannemer en architect

Met zowel de architect (Studio DWP) als de aannemer (Bouwbedrijf Hof) wordt een afspraak ingepland. Tijdens deze afspraak kun je jouw favoriete LOOVilla nog verder personaliseren door te kiezen uit diverse materialen, afwerkingen en diverse meerwerkopties. Wellicht wil je een uitbreiding of een aangepaste indeling, onze architect en aannemer vertalen jouw keuzes in een ontwerptekening van jouw LOOVilla.

Omgevingsvergunning

Zodra alle technische tekeningen gereed zijn worden de tekeningen ingediend bij de gemeente voor de aanvraag van de omgevingsvergunning (bouwvergunning). Deze vergunningsprocedure duurt in principe ongeveer 14 weken.

Levering en start bouw

Nadat de omgevingsvergunning onherroepelijk is geworden en aan alle ontbindende en opschortende voorwaarden is voldaan kan de hypotheek- en leveringsakte gepasseerd worden bij de notaris. Op dat moment wordt je officieel eigenaar van de kavel.
Nadat je eigenaar bent geworden van de bouwkavel kan Bouwbedrijf Hof starten met de bouw van jouw LOOVilla!

Home

Meer weten? Voor vragen over LOOV kun je terecht bij Van der Linden en Brockhoff.
De nieuwbouwmakelaars helpen je graag verder.

Meld je 

nu

 aan

Ben jij benieuwd naar de toekomst van ’t Gooische Buiten? Meld je dan nu aan. Als geïnteresseerde brengen
we jou als eerste op de hoogte van het laatste nieuws.

Inschrijven